Aanmelden Proeftraining

Onze jeugdgroepen zitten op dit moment bijna vol, waardoor het voor kan komen dat er niet direct plaats voor je is om te starten. We maken dan gebruik van een wachtlijst waarbij je wordt gebeld zodra er weer een mogelijkheid is  om in te stromen.

Leuk dat je je wil aanmelden voor onze gratis proeftrainingen!  Je kunt 3 keer gratis mee komen trainen daarna beslis je pas of je lid wordt.

Onze trainingsavonden zijn op maandag - dinsdag en donderdag. Onze trainingen worden gegeven in de sporthal aan de Peelveldlaan in Swalmen.

Leeftijdscategorie tot +\- 12 jaar.
Voor deze leeftijdscategorie is er het Cool Moves Volleybal. Sport en spel staat hierbij centraal waarbij kids al spelenderwijs het volleybalspel leren in zes oplopende niveaus. Deze groepen trainen met name op donderdag van 18.15 tot 19.15 uur.
Wedstrijden voor niveau 1-2-3 worden gehouden in de vorm van dagtoernooien op zondagen. Niveau 4-5-6 speelt in competitieverband en speelt hun wedstrijden ook op zondagen
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

 

Leeftijdscategorie 12 tot 18 jaar
Deze categorie speelt in de ABC-competitie van de NEVOBO. Je speelt tegen leeftijdsgenoten al op een groter veld en ook met 6 spelers in plaats van 4 (CMV).

Leeftijdscategorie boven 18 jaar
In de leeftijdscategorie boven 18 jaar spelen we mee in de recreantencompetitie. Onze thuiswedstrijden zijn dan op dinsdagavond. We hebben 1 heren recreanten en  2 dames recreanten teams.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een proefles. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden Proeftraining